Har du spelat ett spel och undrat varför vissa Wilds beter sig på ett visst sätt. Eller har du fastnat för just Walking Wilds och undrat var du kan hitta andra spel med denna spelfunktion?

Du kanske har förstått vad syftet är med Wilds? Symbolerna som dyker upp slumpmässigt, och som nästan finns i alla slotspel, fungerar som en slags joker. När du får en Wild byts den ut mot vilken symbol som helst som passar. Det innebär att om du nästan har en vinstlinje kan en Wild avgöra och ge dig den sista symbolen som krävs. En Wild kan alltså betyda olika symboler på ett och samma snurr, ifall den fyller i olika vinstlinjer.

Vad är Walking Wilds?

En så kallad Walking Wild innebär som namnet antyder en Wild som ”vandrar”. Det är extra uppskattat att få dessa Walking Wilds eftersom du får behålla Wild-symbolen tills den ”vandrat” ut ur spelet. För varje snurr flyttas den enligt hur just det spelet är uppbyggt.

Ett exempel är Wild Robo Factory, där robot-wilds i olika storlek kommer på det löpande bandet som rör sig ett steg i taget.Ju större robotar desto fler symboler blir Wilds.

Ett annat klassiskt exempel är “Jack and the Beanstalk” där en Wild innebär en re-spin på snurret. När symbolen flyttas ett steg utlöses ytterligare en re-spin. Vinstlinjer som innehåller en Wild blir värda tre gånger så mycket.

Har du spelat Wild Toro? Då har du sett en kraftfull variant av Walking Wilds. När ‘el toro’ dyker upp blir det tjurfäktning. För att komma åt matadoren stångar sig tjuren igenom hjulen och förvandlar de symboler han passerar till Wilds. Det är inte helt märkligt att Wild Toro blev årets spel 2017.

Erbjudande från Mr Green

ComeOn logo
  • 100% upp till 1000 kr + 200 free spins

  • Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

  • Omsättningskrav: x35 på bonusen och free spins

Till MrGreen