Nu finns chansen att vinna jackpott varje dag. Nu har vi inkluderat jackpott på ytterligare femton av våra spel från Red Tiger. Där kommer en jackpott att släppas VARJE DAG. Sätter du in 500 kr så får du just nu 1500 att spela för.

Till ComeOn

+18, www.stodlinjen.se,
Spela ansvarsfullt på comeon.com

Äntligen är våra dagliga jackpottspel från Red Tiger här! På dessa spel faller en ny jackpott ut varje dag! Då det är en progressiv tidsbestämd jackpott är den garanterad att betalas ut före en angiven tidpunkt, varje dag! Prispotten växer med bidrag från insatserna från varje snurr på ett jackpottspel.

Vad är en daglig jackpott?

En daglig jackpott är en jackpott som betalas ut en gång varje dag innan midnatt. Till skillnad från vissa andra jackpottar finns det ingen nedre eller övre gräns för hur mycket du måste satsa för att kunna vinna.

Var kommer prispotten från?

Prispotten ökar med hjälp av varje spelares insatser under dagen.

Hur mycket kan jag vinna?

Den genomsnittliga potten brukar nå 4-500 000 kr innan den faller ut, men kan bli högre beroende på hur många spelare som satsar på spelet.

Detta låter spännande, hur vinner jag?

Du är med i racet genom att spela på ett av spelen som har en daglig jackpott. Genom att få tre jackpottsymboler får du chansen att aktivera jackpott-hjulet!

Det är på följande spel en jackpott kommer falla ut varje dag:

Dynamite Riches
Jingle Bells
Legendary Excalibur
Pirates Plenty Battle
Devils Number
Mystery Reels
Pirates Plenty
Lucky Oktoberfest
Vicky Ventura
Lucky Halloween
Jester Spins
Jackpot Quest
Lucky Easter
Grand Wheel
Rainbow Jackpots

Till ComeOn